Fiesta M

Sunny Beach,Bulgaria, Nesebur, 8240
Fiesta M Fiesta M is one of the popular Hotel Resort located in Sunny Beach,Bulgaria ,Nesebur listed under Beach in Nesebur , Hotel Resort in Nesebur ,

Contact Details & Working Hours

More about Fiesta M

Четиризвездният хотел „Фиеста М" е разположен в северната част на красивия черноморски курортен комплекс Слънчев бряг, на кратко разстояние пеша от оживения център на курорта, в тих, романтичен район, между морския бряг на Черно Море и Стара планина. Пред него е централната алея на комплекса с многобройни базари, заведения и атракциони.
Международното летище в Бургас се намира на 30 км от Слънчев бряг, а морското пристанище и железопътна гара Бургас – на 40 км от него. Има редовни връзки с областните центрове Бургас (30 км) и Варна (90 км). На около 5 км от курорта е античният град Несебър, който е архитектурно-исторически паметник, известен със своите тесни павирани улички, красиво пристанище и стари църкви. Редовна автобусна линия свързва курорта, както с град Несебър, така с град Бургас и летище Бургас.

Хотел Фиеста М предлага на своите гости 96 двойни стаи и 32 студия, които предлагат комфорт и прекрасна гледка към целия залив –от Несебър до Влас, или към склоновете на Балкана и има възможност за настаняване, както на двойки, така и на семейства с деца.

Всички помещения са климатизирани и обзаведени съобразно нуждите на гостите..

Комфортните стаи и студиа разполагат с климатична инсталация, мини бар, телевизор, сейф,телефон и безжичен интернет достъп, балкон и самостоятелен санитарен възел(душ,wc,сешоар, козметично огледало, козметика за баня). Баните са оборудвани с душ-кабина, сешоар.

гостите могат да се наслаждават на най-красивата гледка на заливите в спокойна и уютна атмосфера, далеч от шума и напрегнатото ежедневие. Разположението на комплекса на самия морски бряг го прави точният избор за пълноценна лятна почивка за всички възрасти.

Хотелът е напълно климатизиран и предлага на своите гости просторно и уютно фоайе с рецепция и лоби бар , ресторант с тераса,интернет кът, бар-басейн, външен басейн с отделна детска секция, асансьор, паркинг(до изчерпване на местата).

„Фиеста М" предлага 24 часово настаняване и обслужване на рецепция.

Map of Fiesta M