Fascinar-T

C/ de València 121 Bajo, Silla, 46460 ,Spain
Fascinar-T Fascinar-T is one of the popular Cafe located in C/ de València 121 Bajo ,Silla listed under Restaurant/cafe in Silla , Cafe in Silla ,

Contact Details & Working Hours

More about Fascinar-T

Benvinguts a Fascinar-T!

Una cafeteria-pastisseria diferent i en la que podreu trovar un bon sortit d'entrepans especials de la casa de llom o vacú i hamburgueses artesanals, ambdós servits amb pà artesanal; pizzes caseres; sabrosos "hot dogs" diferents als que esteu acostumats; pastissos casers; "cup cakes"; "pop cakes" i més. I no oblideu la beguda, ja que podreu disfrutar de deliciosos sucs naturals i preparats a l'instant, còctels amb i sense alcohol, infusions i tes gelats.

Segur que quedareu Fascinats!


¡Bienvenidos a Fascinar-T!

Una cafetería-pastelería diferente y en la que podréis encontrar un buen surtido de bocadillos especiales de la casa de lomo y vacuno y hamburguesas artesanales, ambos servidos con pan artesanal; pizzas caseras; sabrosos "hot dogs" diferentes a los que estáis acostumbrados; pasteles caseros; "cup cakes", "pop cakes" y más. Y no olvidéis la bebida, ya que podréis disfrutar de deliciosos zumos naturales y preparados al instante, cócteles con y sin alcohol, infusiones y tés fríos.

¡Seguro que quedaréis fascinados!

Map of Fascinar-T