ღೋ ReEstrena ೋღ

C/Bruguera, 164, Calella, 08370
ღೋ ReEstrena ೋღ ღೋ ReEstrena ೋღ is one of the popular Antique Store located in C/Bruguera, 164 ,Calella listed under Vintage Store in Calella , Collectibles Store in Calella , Thrift & Consignment Store in Calella ,

Contact Details & Working Hours

More about ღೋ ReEstrena ೋღ

És semblant a un supermercat d'articles usats, on es pot comprar, deixar o vendre els vostres articles.
La botiga té un superfície de 300m2, un lloc espaiós per tenir tot allò que els nostres clients porte, on està tot ordenat i podeu fer les vostres compres i/o vendes, de forma ràpida i senzilla.
La qüestió es la següent: si tens algun article a casa com televisor, ordinadors, consoles, electrodomèstics, etc... que ja no necessites i que es troben en bon estat, pots venir a nosaltres i si pel contrari, necessites un televisor, un ordinador, una nevera o alguna altre classe de productes, res més fàcil com venir a la nostre botiga.

De tant en tant, val la pena invertir una miqueta del nostre temps en donar una volta per aquesta classe de botigues, ja que mai saps què pots trobar.
Tal i com està la situació avui dia, en el que ens sembla que tots els preus pugen i que a la gent li costa cada vegada més arribar a fi de mes, no està de més que hi hagin algunes iniciatives que pretenguin ajudar una mica. Si pots comprar un producte semi-nou, de la mateixa marca i amb les mateixes característiques que un altre totalment nou, per què no fer-ho?

BUIDEM PISOS
Buidem pisos, cases, locals, despatxos, tot els artilcles relacionats amb la llar, utensilis de cuina, làmpares, electrònica, etc...
El dia i la hora que els hi convingui.
Paguem al comptat, venim, li pressupostem, recollim i paguem.
Truqui'ns sense compromís.
Tel.:93 766 00 27

En resum: MÀXIMA CONFIANÇA.

Esperem veure'ls aviat.

Map of ღೋ ReEstrena ೋღ