vitepark

Plaça de vallvidrera, Barcelona, 08017
Share
Send Message Add Review

Details

Vitepark és una empresa de lloguer de material acústic i lumínic. Ens dediquem a llogar sistemes d'audio (micròfons, altaveus, taules mescles, efectes de so...), llums (taules de llums, focos...), efectes (màquines de fum...) i altres estructures (escenaris, estructures de focus...) per a ques puguis celebrar convencions, festes, reunions... a un preu molt assequible.
Els nostres serveis és basen en lloguer de material i en el lloguer i muntatge del mateix material. Si ho vols, també disposem de professionals com ara discjòqueis o tecnics de so i llum que faran que la teva festa sigui molt especial.
Vitepark compta amb material audiovisual d'alt nivell professional pensat per a que no et falti de res.Vitepark es una empresa de alquiler de material acústico y lumínico. Nos dedicamos a alquilar sistemas de audio (micrófonos, altavoces, mesas mezclas, efectos de sonido ...), luces (tablas de luces, focos ...), efectos (máquinas de humo ...) y otras estructuras (escenarios , estructuras de foco ...) para cas puedas celebrar convenciones, fiestas, reuniones ... a un precio muy asequible.
Nuestros servicios se basan en alquiler de material y en el alquiler y montaje del mismo material. Si lo deseas, también disponemos de profesionales como DJ o técnicos de sonido y luz que harán que tu fiesta sea muy especial.
Vitepark cuenta con material audiovisual de alto nivel profesional pensado para que no te falte de nada.

PER A MES INFORMACIÓ ENTREU A LA NOSTRE WEB www.vitepark.com

fem volar els teus somnis ...

Map

Updates From vitepark

Share Your Experiance About vitepark

Other Information