Paintball Els Maquis

Forn d'en Pere Valls, La Pobla de Claramunt, 08787 ,Spain
Share
Send Message Add Review

Details

La paraula Maquis, deriva del corç. L’origen és “maquisao” que significa arbust o matoll. Aquesta paraula va ser la manera de definir els companys i companyes que s’amagaven a la muntanya, d’una forma heroica, resistint les inclemències del temps, i lluitant quan es podia, movent-se de nit, per no ser vistos, i creuant la península de cap a cap, per valls, serralades i muntanyes. A tots aquests resistents, el nostre homenatge, i d’aquí el nom de “Maquis”. Paintball els Maquis.

El paintball els Maquis, és un projecte personal, que va començar el mes de juny del 2005, coincidint amb la data del meu aniversari. La idea va ser comprar marcadores per la colla d’amics, i fer unes partides a paintball. La cosa no va quedar-se aquí. Després de recórrer molts altres camps de joc, arreu de Catalunya i Balears, de conèixer els professionals del sector i els seus millors distribuïdors, després de palpar l’enorme volum de gent que practica aquest esport, l’èxit dels negocis que treballen amb rigor, i d’interessar-me per la viabilitat de dur a terme allò que semblava un somni... El projecte s’ha desenvolupat, i ara ja és una realitat.

Paintball els Maquis és un projecte ambiciós, amb ganes d’expandir-se, i que avalat per l’èxit que ens acompanya, i la confiança que ens fan els nostres clients, pretén créixer cap a altres contrades, sempre seguint amb la professionalitat i el rigor que ens caracteritza. Fins ara hem treballat per ajuntaments, setmanes de joventut, associacions, empreses, i particulars. Volem arribar fins a tu també!

A banda del camp de paintball, situat a la Pobla de Claramunt, també tenim un paintball mòbil, anomenat Angar 18. És una infraestructura inflable, de 40 metres per 20 metres, que permet jugar enmig d’un entorn urbà. www.paintball-angar18.cat

Esperem anar sempre endavant per no perdre mai l’esperit del paintball i fer que aquest esport, ocupi un espai maco a les nostres vides.

Salut i Maquis!!!!!!!!

Map

Updates From Paintball Els Maquis

Share Your Experiance About Paintball Els Maquis

Other Information

Other Categories: