Cuba Libre Beach

Naum Ohridski 10А, Ohrid, 6000
Share
Send Message Add Review

Details

Своето постоење го започна како мал ноќен клуб во стариот дел на античкиот град Охрид во 2000 година. Денес, 13 години подоцна со гордост го представуваме нашиот развој во препознатлив бренд. Денес, Cuba Libre е синоним за загарантирано задоволство и квалитет, без разлика дали сте на плажата или во ноќниот клуб. Ви посакуваме прекрасни моменти со нас. Уживајте!

Cuba Libre Beach&Bar веќе пет години е едно од најпопуларните места за забава на Охридското крајбрежје. Доколку сеуште не сте ја пронашле оваа оаза, можете многу лесно да го сторите тоа. Се наоѓа веднаш после мостот кај Билјанини Извори.Started as a small night club in the Old Town of the ancient city of Ohrid in 2000, now, 13 years later, we are proud to present our development, formation of a brand. Today,Cuba Libre stands for guaranteed satisfaction and quality, no matter if you are on the beach or in the night club. We wish you a wonderful time with us! Enjoy!

Cuba Libre Beach&Bar is one of the leading places on the shore of Lake Ohrid. If you still haven't found this oazis, you can do it very easily. It is located right after the bridge beside the famous Biljana springs.

Map

Updates From Cuba Libre Beach

Share Your Experiance About Cuba Libre Beach

Other Information

Other Categories:
Bar