CrossFit Garrotxa

C/ De La Tècnica 11, Las Presas, 17178
Share
Send Message Add Review

Details

CrossFit Garrotxa som el primer i únic centre oficial de CrossFit a la Garrotxa, amb coaches titulats i certificats per CrossFit Inc.

Som una comunitat d'atletes i el nostre objectiu és promoure la salut i el benestar mitjançant la millora del nostre condicionament físic.
No esperis trobar ni miralls ni màquines. En canvi, sí que trobaràs coses com kettlebells, pilotes medicinals, barres i discos olímpics o anelles.
Els entrenaments (o workouts) es basen en moviments funcionals d'alta intensitat, però a l'abast de tothom sense importar quin sigui el teu nivell físic inicial. Valorem i respectem molt l'esforç de cada persona.

Per això, trobaràs un ambient inclusiu, on ningú es deixat enrere i on cada membre del grup coneix el nom dels altres membres del grup. Un lloc on no només puguis venir a entrenar sinó també un lloc on puguis fer amics i conèixer gent.
També creiem que així és com el treball s'acaba fent cada dia, que així és com els resultats són aconseguits i els reptes són superats amb l'ajuda de la resta del grup.

A CrossFit Garrotxa som una comunitat per damunt de qualsevol altra cosa.

Map

Updates From CrossFit Garrotxa

Share Your Experiance About CrossFit Garrotxa

Other Information